Jdi na obsah Jdi na menu

6.11.2014 z Eleferna: CO JE TO ČESKÝ BDSMÁCKÝ MIKROSVĚT.

Tak.

Tak co třeba téma CO JE TO MIKROSVĚT ČESKÉHO BDSM.

To jsem JÁ.

To je SF.

Jenže my dva si to alespoň přiznáme, plus přiznáme si škodlivosti této atomizace, plus hledáme řešení.

Kdož jsou ti jenž si ani neuvědomují, že by si to mohli přiznat.

Nuž nehrajme si na infantilní slepé cucáky.

Rovnou jako mazáci(cucáky posíláme na bdsmlife.cz)(tam jsou i mladí silní a totálně naivní)(zde na elefernu liberálnějším jsou naopak unavenější nicméně zkušenější Čeští BDSMáci), rovnou jako mazáci si povězme.

KOHO BY NELÁKALO SE DOSTAT DO CENTRA VŠECH TĚCVH SACHTIKUSŮ A POD.

A nedělejte, že nevíte VO CO GO.

Já se veřejně přiznám, přijde doba kdy mírně budu ještě z eleferňáckým BDSMáctvím spolupracovat, ale i jej budu zrazovat ve jmému spolupráce s nejrůznějšímy SACHTIKUSY nejrůznějších tvarů.(nemusí být jen jeden sachtikus.cz, může jich být více tvarů třeba tvar...
fetishnight,cz,-plus-sachtikus.cz,-plus-fetiš brno,-mínus honiči Čeští BDSMáci.-mínus profidominy České,-plus České subinky modelky,...

...tyto různé útvary příštích sachtikusů  mohou mít i tvar...fetishnigt.cz,-plus fetishnightpraha,-mínus fetiš brno,- - - to tehdy, když se tyto dva fetiš mikrosvěty české tradičně Česky BDSMácky a klasicko čecháčkovsky závistivě mezi sebou pohádaj,- - -,plus Čeští BDSMáčtí honiči si pér,- - - to asi těžko- - -, plus České VDDočka lovci a nejrůznější zakomplexovaní frajírci,- - - , to asi těžko,- - -plus eleferno jako bomba funkční- - -to je ve hvězdách...

Ještě jednou tedy a nehrajme si na cucáky, jenž jsme ty cucáky a různé zakomplexované frajírky poslali tam kam patří do diktaturního serveru bdsmlife.cz, na server cucáků a neúnavných siláků což je server bdsmlife.cz.

Pseudo, kvazi, semi, neo BDSMmácký svět Český do sebe uzavřený,(tudíž za mikrosvět)(tudíž jsouce za skupinu ze epochy atomizace společnosti)svět z názvem FETIŠ NOC ČECH A PRAHY A BRNA(fetishnight.cz)(to jsou ti nejrůznější sachtikusové a spol a styx a pod a hell a
 pod a hell.cz a pod a další a další GOTICOVÉ A UPÍŘI A JIM PODOBNÍ A TO JSOU TI FOTOGRAFOVÉ ZVUČNÝCH JMEN)...
TAK TENTO SVĚT VÝŠE POJMENOVANÝ, je plný talentu, naděje, úsměvných lidiček co vidí neomezené možnosti, krásných lidí je to svět, je to svět lidí z obzorem širokým nezranitelným a pod...a je to svět do sebe uzavřený logicky.

Hovno.

Jde jen o prachy.

Prostě maj prachy na to .

To není závist, naopak já mezi onen výše jmenovaný svět chci patřit svou pílí a pod a  oni tam také patří díky své píly.

Ale my necucáci si nemusíme lhát mezi sebou, ONI MAJ PRACHY NA FOTOGRAFOVÁNÍ, producírování se a různé to NAKRŮCÁVÁNÍ SE PŘED ZRCADLY, na různé to prohnile imperialisticko,kapitalisticko, maloměštácko, bourgeoise-buržoustko, poklesle, perversní  a dekadentní chování,-
jak by to nazval xy komunisticko zuřivý reportér před 70 ti, či 90 ti, či 50 ti, či i ještě před 30 ti léty.

(Míním být slušný, ale v tomto zde jsem ve slově secret, výše uvedeném udělal vyjímku).

Nu mne nepoučujete, já znám matematiku Newtona, čili matematiku burzy, čili matematiku astrofyziky.
(Já znám matematiku Einsteina, čili matematiku burzy, čili matematiku astrofyziky, já znám dějiny vědy, čili i dějiny filosofie a fyziky i dějiny burziánství,-jo vy nevíte, že matematiky astrofyziky je to samé jak matematiky burziánství,-hm, tak teď to víte).

Já začínal šmelit  na Pražských ulicích s pohlednicemi a došmelil jsem se až k dodávkám elektroniky od ťamanů do Pražských bazarů, takže nejen jako filosof jsem ten svět kapitalismu a svět PENĚZ A SÍLY PENĚZ, poznal, ale i naturálně jsem se v něm máchal,-plus jsem měl dosti rozhovorů z přátely magnátů a s lidmi, jenž znali někoho z okruhu prvorepublikových pánů podnikatelů...takže mne o světě krutého, kapitalismu,-plus jsem byl několikrát na dlažbě a to doslova,-můj majetek čítal jen jeden batoh oblečení a jedna polévková lžíce,-to nekecám, a nestalo se to jen jedenkrátero,-takže mne o světě o světě POWER OF MONEY, o světě SÍLY PENĚZ nepoučujte.

Jo ti SACHTIKUSOVÉ , jsou nádherní úspěšní a bůhví jen co ještě pěkného by se na ně dalo napsat, ALE TO ZA NĚ UDĚLALY PRACHY.

Nic víc v tom není třeba hledat.

Oni emancipaci BDSMáctví nevytvořily.

Za emancipaci BDSMáctví v Česku stojí lidé zde na Elefernu(různé domi d, různí altairové, různé arádie, oni GITIKOVÉ A RŮZNÍ Z FETIŠNIGHT, žádné první kroky neprováděly ONI SE JEN UMĚLY DOBŘE NARODIT, A DOBŘE INVESTOVAT PENÍZE DO PERVERZNĚ VYPADAJÍCÍ FOTOGRAFIE, TUDÍŽ DO FOTOGRAFIE ŽÁDANÉ, neboť my BDSMáci v Česku nejsme zvířata, lecos umíme a známe a právěže, když nejsme zvířata, tak si chceme ten náš Český BDSMácký život spetřit ZRCADLEM, OBRAZEM, nu a jsme u toho...


v Česku nic takového neexistuje(nějaký ten OBRAZ, ZCADLO ČESKÉHO BDSM) tak se chodí na net za ZAHRANIČNÍM BDSM PORNEM, a za uměleckou POLO BDSMáckou fotografií za SACHTIKUSEM, prostě ti lidi OD SACHTIKUSE SE UMĚLI NARODIT DO BOHATÉ POSTELE, A UMĚLI SI VYBRAT DOBRÉ POLE PRODEJNOSTI SVÉ PERVERZNÍ FOTOPRODUKCE, POLE V NĚMŽ- - - TI CO ŽÁDAJ FOTA A MĚLI BY FOTIT - - - ČILI ČEŠTÍ BDSMáci - - - jsou vysílení ČTVFR STOLETÍM HOVADIN, - 10 let se dělali počáteční chyby ,1990-1998,
10 let se dělali společné obří akce, ale sprostě se vše komentovalo, vše bylo poté marné byla li sprostota-DS-LIFE.CZ, 1999-2008,
 a zbylé roky jsou Čeští BDSMáci zase roztříštění v atomizaci společnosti,

PROSTĚ ČTVRT STOLETÍ HOVADIN KONALI ČEŠTÍ BDSMáci a tím JÍM NEZBYLA SÍLA NA TVORBU SVÉ VLASTNÍ ČESKÉ BDSMácké
FOTOGRAFIE, FOTOPRODUKCE A FOTODISTRIBUCE, což využily tito SACHTIKUSOVÉ a nejrůznější jinní PODOBNÍ SACHTIKUSŮM,
a využili to tak dobře, že jejich dílka jdou na prodej TÍM BOHATNOU A TÍM MAJ ZASE SPĚTNĚ PRAŠULE,

A TÍM JSOU ROZDÍLNÍ OD NÁS ...JSOU USMĚVAVÍ, BOHATÍ, PLNÍ PLODNÉ PRÁCE, MAJ NEOMEZENÉ MOŽNOSTI A A NÁS SE DÍVAJ JAK NA CHUDÉ NEGRY V AFRICE ŽIJÍCÍ.

Tak se tvoří Český BDSMácký MIKROSVĚT.

TY.

TY BY SES SETKÁVAL A SETKÁVAL S CHUĎASEM, KDYBY JSTE(PŘECHÁZÍM DO VYKÁNÍ) PATŘILY K SKUPINĚ ZÁMOŽNÝCH.

HOVNO.

Neříkejte mi zde pohádky o milosrdném kapitalistovi, jenž jednou nenavštívil PÁRTY své noblesní skupiny a šel si naopak MILOSRDNĚ popovídat z těmi finančnímy žebráky ze skupiny BDSMáků na Lídéčku, ze skupiny BDSMáků na BDSMLIFE.CZ, ze skupiny BDSMáků na elefernu.

Ale všechnu hlavní práci v budování a emancipování BDSMáctví v Česku právě že vytvořily tyto skupiny BDSMáků na Lídéčku DS-LIFE.CZ,

BDSMLIFE.CZ, ELEFERNU A NORNÍKU A DOMINÁCH PROFI.

ŽÁDNÁ TA OSŮBKA Z TĚCH FOTOGENÍCH A NABLÝSKANÝCH SKUPIN, KOLEM SACHTIKUSŮ, PRVNÍ KROKY ČESKÉHO BDSMÁCTVÍ NEPROBOJOVÁVALA !

(KROMĚ KACÍŘE A YELENA LOGICKY).

No trochu to nadsazuji.

Vtip je v tom ŽE VÝŠE MNOU UVEDENÝ TEXT, NENÍ ONA KLASICKÁ ČESKÁ BDSMácká POMLUVENKA NA KTEROU JSOU VŠICHNI ČEŠTÍ BDSMáci ZVYKLÍ NAVYKLÍ A PODOBNĚ.

Naopak je to FANDĚNKA PRO SACHTIKUSE A POMLUVENKA NÁS Z ELEFERNA A BDSMLIFE.CZ.

JÁ SÁM SE TÍM POMLOUVÁM.

TVORBA ČESKÝCH MIKROSVĚTŮ BDSMáckých do sebe uzavčřených tedy závisí na PENĚZÍCH a BOHATSTVÍ, ALE I PRODEJNOSTI MATERIÁLU.

Jakmile někdo z Českého BDSMáctví bude bohatší a bude mít větší odbyt (plasicu, fotografií,  a pod) HNED BUDE KOLEM SEBE BUDOVAT SVŮJ JINÝM NEDOSTUPNÝ MIKROSVĚT ČESKÝ BDSMÁCKÝ DO SEBE UZAVŘENÝ, JEN ABY DO NĚJ DALŠÍ, TI ŽEBRÁČTĚJŠÍ, NEMOHLI.

Nuž a TO JE TEN SVĚT ČESKÝCH BDSMÁCKÝCH DO SEBE UZAVŘENÝCH MIKROSVĚTŮ, TAKTO TEN SVĚT MIKROSVĚTŮ VZNIKÁ A TAKTO PŮSOBÍ.

MÉ TEORETICKÉ LITANIE JSOU VLASTNĚ TÉŽE MIKROSVĚTEM.

TÍM ODPORNÝM MIKROSVĚTEM JEHOŽ TADY NAZÝVÁM ZA MOR ČESKÉHO BDSMÁCTVÍ.

já jsem možná i SUPERMIKROSVĚT.

Za tu dobu CO ZDE TEORETIZUJI, jsem neměl jedinou akci z dominou, nebyl jsem na jediném PÁRTY  Českém BDSMáckém jedno jakém( kecacím, poučným, výukovým, akčním,svazovacím, pleskacím, -schválně to píši jako diletant,-místo bondage actions a shibaru actions prostě píši diletantně pleskací a svazovací akce).


Nikdo se ke mne z Českého BDSMáctví nedostane( nikdo kromě mne,-to se dívám do sebe a na sebe)( jsme už tak zoufalý, že se sám musím flagelantovat, sebemrskat,hurá ,-před 3 týdny JSEM SEHNAL NEJKRÁSNĚJŠÍ A NEJINTELIGENTNĚJŠÍ A NEJMLADŠÍ RÝMAŘOVSKÉ ROMKY PRODEJNE ZA 200 KČ NA KOPÁNÍ MNE DO ZADKU V LESE),NIKDO JINÝ KROMĚ MNE SE KE MNE NEDOSTANE TAKŽE MUSÍM BÝT DO SEBE UZAVŘENÝ MIKROSVĚT ČESKÝ BDSMácký.

jenže je zde KAARDINÁLNÍ DIFERNECE-ROZDÍLNOST.


Na rozdíl od jiných Českých BDSMáckých mikrosvětů do sebe uzavřených

JÁ ALESPOŇ SI TU UZAVŘENOST UVĚDOMUJI, PŘIZNÁVÁM JÍ U SEBE A U DRUHÝCH, PÍŠI O NI A HLAVNĚ SE ODVAŽUJI PSÁT O


GIGA ŠKODLIVOSTI TÉTO ČESKÉ BDSMÁCKÉ MIKROSVĚTNÍ UZAVŘENOSTI PRO CELKOVÝ VÝVOJ ČESKÉHO BDSMÁCTVÍ .

TAK TO JE K TOMU JAK VZNIKAJ, JAK PŮSOBÍ, PROČ PŮSOBÍ A CO JSOU ZAČ TY ČESKÉ DO SEBE UZAVŘENÉ BDSMÁCKÉ MIKROSVĚTY.

AHOJTE.