Jdi na obsah Jdi na menu

ééleféérno, ééleféérno a bum norník. 4.8.2014

Zdravím Vás České BDSMáctvo.

Nadpis zní radostně,viz ééleféérno.Je důvod k radosti neb na druhém v Česku nejvýznamnějším SM serveru, čili na elefernu.cz mám vlastní forum.

:1. Dostanete se naň bez registrace, tím že jste na 1. google, 2. že na google vygooglujete eleferno diskuzní forum hyde park 3. a tím že si přečtete z nabídky google nabídku Tady je KANOIDovo převážně vážně...a tím že na tuto nabídku ovšemže kliknete.

:2. Pokud jste výše udaný vzkaz četli nemusíte číst druhý příspěvek.(V druhém příspěvku píši adresně o tom, že mám na elefernu.cz forum).

:3. Přesná adresa zní:

http://www.eleferno.cz/index.php/cz/forum/travnik-hydeparku/235-tady-je-kanoidovo-prevazne-vazne-o-evoluci-bdsmactva

 

:4.Nemám moc času nicméně mikroskopicky zde jen uvádím,že v tom foru rozvádím pohled na eleferno zvenčí.

Při rozboru pohledu na eleferno zvenčí se společnýmy silamy došlo k závěru, že Český BDSM svět je rozdělen do mikrosvětů které spolu nekomunikují.

:5. velmi VÝRAZNĚ je to poté znát( i nejen v nadpisu) ale i v diskuzi na Norníku.

a bum Norník.

Berte to tak jako řeč áá tady je naše Barunka, hezká učenlivá pilná a tady je ten zmetek Jenda a bum pořád nám bude pít kryv-krev.

Již název a bum Norník je něco hanlivého poté.

Norník je poslední baštou subíků.

V diskuzích na Norníku, tam mne jen haněj( což je v pořádku, od totálních trosek se rád nechám hanět, alespoň vím že nejsem s nimi),v diskuzích na Norníku(nikdo se mnou skoro nediskutuje), v diskuzích na Norníku jsem zjistil, že Český subík je DEBIL NA DRUHOU.

Nejenže neuznává právo komunikace DOMINY S BDSM SVĚTEM( ona Domina se světem BDSM serverů, rad, mody, fetiš bálů, schůzkových sklepů, se světem dominantů a otrokyň -musí komunikovat pokud chce vědět co je IN v BDSM modě, co je IN v BDSM filmech, fotografii, literatuře, v BDSM radách a pod)(kdyby se takto profi domina neinformovala, její živnost by skomírala , jak krámek žebráka co neví jaká komodita trhu vládne),ale 

Český subík by Českým Dominám profinám tuto komunikaci i chtěl zakázat, neboť si myslí, že když nekomunikuje ON SÁM S BDSM SVĚTEM, TAK ČESKÉ DOMINY TÉŽE NESMÍ.

 

:6. Norník.

1. Stačí když bez registrace budete na googlu, 2. když na googlu vyguglujete NORNÍK DOMINY 3. a když i bez registrace vstoupíte na 138 a 139 stranu.

:7. Již na Norníku píši, Český subík byl vyštípán ze všech Českých SM serverů, Český subík je na Lídéčku trpěn, na BDSMLIFE.CZ musí držet hubu neb je tam diktatura na ostatních SM serverech Českého subíka nechtěj a jediný server jenž Českého subíka přijmá je Norník , což Norník je vanilkovský server odiskuzi o  prostitutkách.

Ukázka stupidity Českého subíka.

A proč bych měl nějak se hlásit k SM, já chci být po lekci normální a aby na mne nikdo nepoznal, že jsem SM.

Tak to mluví za vše. On chce být mimo SM( po lekci), ale druzí(ač nemusí zrovna říkat doma že jsou BDSM,)ale druzí musí vše oddřít, musí postavit kamenné schůzkové sklepy, musí zavést modu fetiš, musí zavést fetiš bály, kde se předvádí modní vlny, musí zavést bdsm servery, aby se mohlo radit, diskutovat zasvěceně a podobně, ale Český subík nic nemusí, ON JEN MUSÍ DOSTAT V DOBĚ LEKCE , KDY JE PSEM VŠE,-OD NEJLEPŠÍ DOMINY, PŘES ZLATÝ BIČ PO NEJLEPŠÍ ZACHÁZENÍ, ALE SÁM PO LEKCI JEN TLESKNE RUKAMA A SDĚLÍ BOŽSTVŮM, ABY SE  VŠE SE ZRODILO ZE ZÁZRAČNÉHO VEJCE, všechny ty emancipace BDSM, všechna ta moudrost Domin a dominantů jak správně bičovat, jak správně u toho mluvit, jak se správně oblékat.

Prý po lekci Český subík nechce vůbec přispívat do budování BDSMáctví.

Pistácie, vy jste o tom věděli 25 let.

Krucipísek a ani jedna z Vás pistácií(Dominant či otrokyně), jste za 25 let na to nic NEŘEKLI?

Vy pistácie jste si takto nechali srát na hlavu(všechno jste oddřeli) a ani jednou jste je ty LÍNÉ ČESKÉ SUBÍKY nezkritizovali za jejich lennost?

Jo jednou se stalo, že když jsem na to upozornil byl jsem zpeskován, že omílám staré známé věci.

Hergotfix   už Laudon himmel,já vás budu cestou domů přepadávat a také se poté budu divit, že takové staré, běžné, zavedené věci( že z Vás vytáhnu týdně 5 000 kč přepadením) jdete omílat na POLICEJNÍ STANICI.

 

Nuž zatím AhojTe.