Jdi na obsah Jdi na menu

Subíkov a dějiny.12.4.2014

AhojTe.

A já již to mám jak to je.Ono to je rozletné.Vše je nové i spousta nových domin je.(Ale to se musí psát buď rok 1998 nebo rok 2005).Né rok 2014.

V těchto létech Čeští subíci začínají nervoznět.Začínají chápat,(či nechápat),že si s nimi staré, vykloktané šlápoty pár let pohrávaly.Že pravých profi domin,(alespoň 30 tnic a normálního vzrůstu) je jen jedna dvacetina.(Že ten zbytek jsou starší baculky a vychcané šlápoty, jenž si na dominy jen hrají).

Podle toho stoupá nervozita u těchto subíků, nechtěj si to přiznat a vůbec jsou úplně natěsnaní na informace , jenž by jim toto prozření vyvrátily. Na informace jenž by potvrdily že v Česku je hafol, krásných pravých mladých profin domin.

 

Nu milí subíci, bez práce nejsou koláče.

To máte za tu lennost.Kéž víc vykopávek a vychcanin s Váma zatočí.Nehcete makat nebudete mít pravé mladé hezké profi dominy.Můžete řvát milion nadávek,(že to z tím nesouvisí a pod),

ale hold osud je hezký.Zajímavé je že v zahraničí(kde subíci makaj, stavěj servery, kamené kluby a pod) si na malý počet pravých mladých a hezkých domin profin nestěžují.

Osud s Váma subíci hraje.Nehcete makat, tak takové odměny dostanete.(Pár starých šlápot co si na dominy jen hraje).

Pak se nedivím,(když subíci mají ono nervozní období menstruace kdy očekávaj zvrat a návrat zpráv o spoustě nových mladých pravých profi domin),pak se nedivím, že když jim do toho čekání vleze filosof kanoid s dlouhým textem o informaci pojďme se sejít a něco vybudovat(třeba foto studio na reklamy pro profidominy , jenž by nás subíky poté braly levněji),tak že začnou neuroticky řvát a ještě k tomu vulgárně řvát.

Ale dobře Vám tak Čeští subíci.

Prchlíci a nemakačenkové, dobře  vám tak.

Né možná jsem k nim krutý, k těm Českým PRCHLÍKŮM-SUBÍKŮM.Pravdou je, že dobré dominy se v ČR počítají na prstech dvou lidských rukou.Je jich tedy dost.Jsou dobré profi, jedna je babičkou, ale za to skvělá literátka, arádie, další jsou třicítky modelky-to je Brněnská oblast,kde u dobrých domin frčí skvělé fotoangažmá 1000% lepší než u Pražských domin-Marcela a pod, pak jsou superhvězdy Pražské, Samantha Coco,  a pod-těmto dominám nelze nic vytknout, vystupování společenské na úrovni, asi i možná nástiny absolvování nějakého toho alespoň jednoho ročníku vš, a vůbec znalost BDSM problematiky, (těch klasických potíží jenž znají pistácie, co z Aťíkem a pod).

Né Českým subíkům to nestačí.

Komu by také na 8000 osob stačilo 10 pravých Českých dobrých domin?

Ono by to stačilo.Kdyby mezi tím bylo něco, práce píle pro BDSM a podobně, ale ti Čeští PRCHLIVCI čili subíci pro BDSM nemakaj, maj poté pocit nudy a nekonečně se poté shání po nových dobrých Českých pravých dominách profinách.

 

Donekonečna je to potřeba omílat.

A víte proč?

Krucipísek mne nerozčilujte.

Vy pistácie ani jediný rok( od roku 200) ani jediným příspěvkem(literou) jste nic za dobu 14 let, na téma nemakčenkovanosti Českých subíků neudáli signál k českým subíkům

Probůh, oni žijí 14 let né li 25 let ve vakuu.

Dokážete si vy pistácie představit 14 let bez BDSMserverů?Bez slezin?

Tak když se s hřměním objevím já ,-poprvé za 14 né li 25 let,-pak mám logicky spousty ne -úspěchů a práce a tak mne od té práce nevyrušujte a ta práce se zve za :Někdo to těm Českým prchlíkům, čili subíkům musí říci a né jednou, ale opakovaně.

BEZ PRÁCE NEJSOU KOLÁČE.

 

Já kanoid se nad nikoho nepovyšuji a subíky nesnižuji.

V reálu je to děsuplně složité.To víme všichni od zkušených pardálů po cucáky.Třeba těch 10 dobrých Českých domin co jsem jmenoval.

Okázale tyto dominy ví, že nad ně není. Tak to dávaj subíkům vyžrat.Pýcha nad subíky je tak nesnesitelná i mimo lekce logicky, že se nedivím subíkům, že hledaj nové tváře.

Nikdo nikdy poté nemá právo mne napadat. Obviňovat mne z nějakého toho falzu, nějaké nereálnosti nějakých kidů.

V PŘEDMINULÉ VĚTĚ PŘEC NAOPAK SUBÍKY HÁJÍM, TAKŽE TEN KDOŽ BY SE NA MNE OBOŘIL SE VLASTNĚ OBOŘUJE PROTI SVÉ OBHAJOBĚ.

REÁL JE SLOŽITĚJŠÍ, TO JE JASNÉ, ALE LOGIKA ŘÍKÁ, BEZ PRÁCE NEJSOU KOLÁČE, A MŮŽETE BÝT BDSMÁK, VČELAČ ČI CIKÁNKA A POŘÁD TA LOGIKA PLATÍ, I PRO CIKÁNKU BEZ JEJÍ AKTIVNÍ  KRÁDEŽE HMATATELNÉ REÁLNÉ, ČILI BEZ JEJÍ PRÁCE I ONA NEBUDE MÍT KOLÁČE.

 

A pořád do nekonečna.

Subíci se na mne můžou ohradit.Vždyť každý to vidí jinak.

Jenže každý z PRCHLÍKŮ TO VIDÍ JINAK ALE VŠICHNI TI ZMETCI NEMAKAČENKOVÉ, ČILI ČEŠTÍ SUBÍCI PRCHLÍCI BY CHTĚLI KVALITNÍ ODMĚNY, SLUŽBY OD DOMIN ŽE?

CHTÍT KVALITU, ALE PRO TO ABY TA KVALITA KVETLA(ONY DOMINY SE TO NĚKDE MUSEJ NAUČIT , NĚJAKOU LITERU EMANCIPACI MODU NÁŘADÍ TO VŠE JE TŘEBA DOVÉST DO ČECH ŠÍŘIT, KOMENTOVAT A PODOBNĚ MAKAT NA TOM PROSTĚ),TAK TO SUBÍCI NEHNOU ANI PRSTEM A NAVÍC JEN VYPLNÍ SVŮJ NÁZEV...PROSTĚ PRCHNOU DO SOUKROMÍ KDE SE ZAMČOU NA DESET ZÁPADŮ.